ZAJZAJZAJ podcast #16 // Rozmán Zoltán (Beat Dis)
ZAJZAJZAJ podcast #16 // Rozmán Zoltán (Beat Dis)
szerk / 2022-06-23 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast tizenhatodik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik. Házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"Rozi az A38 hajó színpadmestere, sokáig a Beat Dis és az Anima Sound System szíve-lelke. Régi barát, dobos szakszervezeti tag, szóval nagyon egymásba vagyunk gabalyodva. Együtt töltött tavaszi stúdióbejárós napunkon készült egyszer csak ez a sűrű beszélgetés zenéről, külsőségekről, Szombathely indusztriális-elektro és hardcore szubkulturájáról, a legendás Végállomás Klub személyiségformáló szerepéről. Előkerül a Pearl Jam No Code turnés budapesti koncertje, Haladás meccsek, a báty isteni szerepe az életünkben, egy fülműtét, egy gitár... Egy dob, egy szív."

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

Playlist az epizódban elhangzó dalokkal ITT.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

súgó
Fiesta Grafica
 
zene
30Y
 
zene
Nyári HC-punk leizzadás