ZAJZAJZAJ podcast #8 // Karádi Gergő (Sorbonne Sexual)
ZAJZAJZAJ podcast #8 // Karádi Gergő (Sorbonne Sexual)
szerk / 2022-03-03 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast nyolcadik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik. Házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"Karádi Gerivel 2021. augusztus 4-én beszélgettünk, amikor a Sorbonne Sexual a korszakalkotó Húszas évek EP-t vette fel a zajzajzaj stúdióban. Szó esett a zenekari működés összetett szabályrendszeréről, horkolósokról, vezetősökről, fokhagymáról, munkamániás együttlétről, Ördögkatlanról, zenetanításról, fociról, punkról. Indul a pogó, lendül a kéz!"

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

Kiegészítő tartalom:

Egy playlist a részben elhangzó dalokkal. 

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)
lokál
Zöld Pécs - Az év hala: Jászkeszeg
 
súgó
Nyári kiállítások a Janus Pannonius Múzeumban
 
súgó
Bogyólé Örömünnep