ZAJZAJZAJ podcast #15 // Szűcs Levente (Bohemian Betyars)
ZAJZAJZAJ podcast #15 // Szűcs Levente (Bohemian Betyars)
szerk / 2022-06-09 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast tizenötödik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik. Házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm".

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"Leviék az új lemezüket, a nagyon erős Gubancost hozták bemutatni Pécsre, én meg beültettem őt a lányom szekrényébe hangbeállás előtt/helyett, mert a ZAJZAJZAJ stúdió foglalt volt. Szóval különleges helyszínen, egy csodálatos szívű vadállattal feszegettünk családot, Miskolcot, zeneiskolát, Bohemian kezdeteket, matekórai dalszövegírást, ifjúsági klubtermet, punkságot, szeretetet, színpadi sérülékenységet. A Bohémok szarvasmarha-csorda méretű szíve egy szekrénybe gyömöszölve. Vagy ahogy Levi mondja: „lehetünk külön, de együtt sokkal jobb”.

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

Playlist az epizódban elhangzó dalokkal ITT.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

súgó
Tánctalálkozó
 
súgó
X. Nemzetközi Egyetemi Színházi Fesztivál
 
lokál
Mesél a város – Keresztesi József: Mese a Magasházról