ZAJZAJZAJ podcast #15 // Szűcs Levente (Bohemian Betyars)
ZAJZAJZAJ podcast #15 // Szűcs Levente (Bohemian Betyars)
szerk / 2022-06-09 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast tizenötödik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik. Házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm".

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"Leviék az új lemezüket, a nagyon erős Gubancost hozták bemutatni Pécsre, én meg beültettem őt a lányom szekrényébe hangbeállás előtt/helyett, mert a ZAJZAJZAJ stúdió foglalt volt. Szóval különleges helyszínen, egy csodálatos szívű vadállattal feszegettünk családot, Miskolcot, zeneiskolát, Bohemian kezdeteket, matekórai dalszövegírást, ifjúsági klubtermet, punkságot, szeretetet, színpadi sérülékenységet. A Bohémok szarvasmarha-csorda méretű szíve egy szekrénybe gyömöszölve. Vagy ahogy Levi mondja: „lehetünk külön, de együtt sokkal jobb”.

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

Playlist az epizódban elhangzó dalokkal ITT.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

lokál
PEN2016
 
lokál
Portré: Tamás Éva
 
lokál
1000 könyv