XV. Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál
XV. Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál
/ 2016-08-24 zene
Ha péntek akkor buli, ha szombat akkor ezren főzünk a családdal! Augusztus utolsó hétvégéjén ismét szuper programokkal jelentkezik a Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál a Siklósi Várkertben. A már jól megszokott programok mellett idén is szupernél szuperebb fellépők lépnek színpadra.

Pénteken a Wellhello elnököl a porondon, közvetlenül a Kelemen Kabátban bemelegítése után. A bulit ezután DJ-k fogják felpörgetni napjaink legnagyobb slágereivel, hogy  az egész nap a fiatalokról szólhasson.

A szombat a családé: a nap gyerekprogramokkal startol, a Zumba-bemutató után Dúdolda, bohóc, arcfestés és kézműves foglalkozás várja a kicsiket az egyébként mind a két napon működő ugrálók mellett. Az ágyúdörgéssel nyitó csirkepaprikás főzőverseny idén sem marad ki a programokból, ahol 100 csapat olyan értékes, konyhába való nyereményekért versenyezhet majd, mint a főnyereményként szolgáló prémium mikrohullámú sütő. A nyeremények sora itt nem áll meg, lesz természetesen tombolasorsolás is a szombati vendégeknek számtalan értékes ajándékkal, melyekből a főnyeremény egy kerékpár lesz, sőt, a legkisebbeket is meglepetések várják.

A színpadon ezalatt eluralkodik a retro hangulat, a mulatva főzni vágyóknak szól Zalatnay Cini, a Groovehouse, az UFO és a Dolly Roll. Az este fő száma a Kowalsky meg a Vega (képünkön) élő koncertje lesz, amit a Siklósi Várból lőtt tűzijáték koronáz majd meg. Az éjfélig tartó partiról DJ Dominique és DJ Thomx gondoskodik majd.

Információ:

Jegyek kaphatók a Siklósi Vár Látogatóközpontjában, és Pécsett a PartyZoo jegyirodában. Az egy napos 1600 Ft, a két napos 2500 Ft, a 8 fős főzőjegy pedig csak elővételben, 8800 Ft.

Keresd a Szüreti Csirkepaprikás Fesztivált a Facebookon!

Siklósi Várkert, augusztus 26-27. 

(X)

lokál
Szólj be a papnak!
 
zene
Amper szilveszter: DAIDAI + Esmen
 
súgó
Nyáresti térzenék