The Luckies
The Luckies
Morvai Zsolt / 2016-12-27 zene
Pár éve teljesen megszállta a retro hullám a feltörekvő zenészeket, és jobbról-balról pattantak elő a különféle izgalmas zenekarok. A blues-rock is újra népszerű lett a Black Keys felemelkedésével, viszont hazánkban nem igazán volt egy ilyen vonalat követő, igazán a gyökerekhez visszanyúló banda.

Aztán 2015 elején jött a The Luckies és idővel teljesen elvarázsolta a hazai szcénát bluesos gitárokkal vegyített nyers rock ’n rolljával. A dögös számokon kívül nem is kell több ahhoz, hogy azonnal egy hatalmas rajongótáborod legyen, így a zenekar szekere azóta is hasít előre, pontosabban Pécs felé, ugyanis a The Luckies december 29-én a Nappaliban fogja megmutatni, hogy pontosan miért is volt hihetetlenül izgalmas a hatvanas-hetvenes évek zeneileg. De ez még nem minden, mert a zenekar közel van a debütalbumuk befejezéséhez, így ízelítőt már biztosan kaphat belőle a nagyérdemű, sőt, addigra talán már a kész korongokat is elhozzák magukkal a fiúk.

Szinte elképzelhetetlen, hogy egy ilyen hepaj során ne teljen meg teljesen az amúgy is pörgő Nappali, így szorgalmaznánk az időben érkezést.

Nappali (Király utca 23-25.) December 29. 20:00. Jegyár: 200 Ft.

lokál
Továbbra is számíthatnak a civilek a Made in Pécsre
 
lokál
Sátrazás az erdőben
 
ételital
Külvárosi gasztró: Megálló Presszó