Tettye Open Air
Tettye Open Air
/ 2016-06-16 zene
Nyakunkon a nyár, és ilyenkor a prioritások listájának elejére két dolog kúszik fel: legyen jó zene és legyünk közben a szabad ég alatt…plusz az sem baj, ha közben még finomakat is ehetünk-ihatunk.

Június 18-án minden kívánságunk teljesül, így a zene, természet, kaja, pia és a csillagok tökéletes együttállása egy igazán remek éjszakát fog jelenteni.

A Bagolyvár fölötti katlan lesz a 6. DAIDAI - Tettye Open Air mulatság helyszíne, mely alkalomból a Nappali gárdája kitelepül, hogy legyen fröccs és vodkaszóda, valamint a Streat ikonikus kék hambifurgonja is megjelenik a helyszínen.

A jó hangulatért és a még jobb zenékért a házigazdák, azaz a DAIDAI négyfős legénysége felel majd. Ők a house, a disco és a funk határán egyensúlyoznak szigorú négynegyedeket és fenékrázós dallamokat váltogatva, garantálva, hogy a lábunk meg se álljon reggelig.

A szabadtéri programoknál az időjárás mindig fontos tényező. Ha a fellegek úgy döntenének, hogy pont ezen az estén szakadnak ránk, egy héttel később, június 25-én fogják bepótolni a bulit!

Bagolyvár fölötti katlan Június 18. 17:00. Ingyenes.

zene
RoadkillSoda, Sinoptik, Deindolls, Overmorrow
 
ételital
Made in Pécs étterem – Február 21. Restaurant Day
 
lokál
Osztod?