AmperKert
AmperKert
/ 2018-09-06 zene
Hatalmas durranással búcsúzik a nyártól az Amper Klub! Szeptember 8-án Pécsre érkezik Monki, a BBC Radio 1 műsorvezetője és az Egyesült Királyság egyik meghatározó véleményformálója; Nora Matisse és a Wave Twins Budapestről, valamint házigazdaként a BETWIXT stábja. 

Monki (képünkön) pályafutását a legendás underground rádióállomáson, a Rinse FM-en kezdte, hogy aztán hamar szintet lépve a BBC Radio 1-on kapjon először havi, majd heti műsort. Emellett Anglia-szerte turnézik a „Monki & Friends” klubestjével. Szettjeivel a célja, hogy a lehető legszórakoztatóbb módon mutassa be az elektronikus zenei szcéna aktualitásait.

Nora Matisse az Amper fennállásának talán legtöbbet visszatérő dj-je, nem véletlenül, szettjeiért rendre mindenki megőrül, a jelenléte önmagában garantálja, hogy remek lesz a buli.

A Wave Twins egy budapesti techno duó, és hogy mennyire menők, azt jól mutatja, hogy a berlini divathéten is az ő zenéik szóltak!

A BETWIXT elektronikus zenei alkotóműhely részéről a germán hangzásvilágú techno-felelős BØC, Nash K, Keleman és illben lesz, a hip-hop-ot és garage-t oldalról súrolja BandiT, bomber és BRSK, míg a brit irányzatokat ddhd és ivancza fogja képviselni. 

Este 8-kor kertmozival indul az esemény – ezúttal a Ponyvaregényt tekinthetjük meg – és az sem gond, ha útközben megéhezünk, street food finomságokkal is várni fogják a kertben egész éjjel a vendégeket.

Amper kert és klub (Czinderi utca 6.) Szeptember 8. 20:00. Jegyár: elővételben és éjfélig: 1000 Ft, éjfél után: 1300 Ft.

súgó
A lilahajú tündér
 
zene
Cedar Knoll
 
súgó
Save the Nick – kiállítás és aukció