Proxy + Palotai
Proxy + Palotai
/ 2015-12-11 zene
Decemberben is tartogat meglepetéseket az Amper Klub. 12-én Proxy, Palotai, Sirmo, Bergi és ddhd is fel fog lépni az éjszaka folyamán, hogy a techno-house-breaks-bass music skálán mozogva az év utolsó heteinek legenergikusabb buliját vezényeljék le.

Proxy (képünkön) az újvonalas techno egyik kulcsfigurája, szettjeit leginkább úgy lehet jellemezni, hogy elképesztően durvák. Az elmúlt évtizedben az orosz származású dj-producer kivívta a Justice, a Soulwax, Boys Noize, Erol Alkan és Mr. Oizo tiszteletét a sajátos hangulatú, a techno, az electro, a breaks vagy épp a house elemeit a maga rideg és nyers stílusában vegyítő számaival, melyek elementáris erővel fognak lecsapni ránk az Amperben. Tiga kiadója, a Turbo Recordings a moszkvai előadó fő bázisa, de több megjelenéssel gazdagította a Deadmau5 vezette Mau5trap-et és Steve Aoki Dim Mak kiadóját is.

Palotai lesz az éjszaka másik kulcsfigurája, aki szerényen fogalmazva is Magyarország egyik élő dj legendája. A lemeztáskájában évtizedek alatt összegyűjtött breaks, trap, dubstep, drum’n’bass gyűjtemény lapul és csak az adott pillanat fogja meghatározni, hogy közülük mi kerül majd terítékre. Egy valami azonban biztos: mint mindig, most is egy hatalmas szettre számíthatunk tőle.

Sirmo és Bergi a Monkey6 szervezőgárda két tagja, a Space Inhalerzből pedig ddhd neve csenghet ismerősen. Ők a legaktuálisabb trendeket képviselik mindig, ezen az estén pedig a house és a bass music hangzásvilága felől közelítenek majd a technóhoz.

Amper Klub (Czinderi utca 6.) December 12. 22:00. Jegyár: 1000 Ft

ételital
Zöldülő vendéglátás
 
lokál
Portré: Lóki Tamásné, Marika néni
 
súgó
Éjszakai tárlatjárat