Made in Pécs Fesztivál
Made in Pécs Fesztivál
szerk / 2015-07-16 zene
Január 8-9-én rendezzük meg hagyományteremtő céllal a Made in Pécs Fesztivál – Pécsi zenekarok fesztiválja nevű rendezvényt, ahol az összes jelenleg is aktív pécsi együtteseknek és szólistáknak bemutatkozási lehetőséget biztosítunk professzionális körülmények között. Közben pedig keressük a legjobb pécsi dalt is.

Nem lesz egyszerű ezt az egészet összehozni, de belevágtunk. Egy olyan fesztivált szervezünk január első napjaiban, amire még soha nem volt példa ebben a városban, de tartunk tőle, hogy az országban sem.

Január 8-9-én 4 belvárosi helyszínen (Eozin, Nappali, Pécsi Est Café, Szabadkikötő) egész nap közel 100 pécsi együttes és szólista fog fellépni, 20 perces minikoncertekkel. Az ötletet a februári Made in Pécsben megjelent nagy pécsi zenekari adatbázisunk adta, ahol alapos kutatómunkával összeszedtük az összes működő pécsi bandát és elképedve tapasztaltuk, hogy számuk majdnem eléri a 100-at. Azóta weboldalunkon folyamatosan frissítjük az adatbázist: https://madeinpecs.hu/zene/nagy-pecsi-zenekari-adatbazis

Felhívás!

Kedves pécsi zenekarok, szólisták! Legyetek kedvesek jelezni nekünk egy e-mailben, hogy közületek kire számíthatunk fellépőként. A levélbe írjatok bele egy telefonos és egy e-mail elérhetőséget, rövid időn belül mindenkivel felvesszük a kapcsolatot. A jelentkezés feltétele mindössze annyi, hogy rendelkezzetek 20 perces műsorral. A leveleket ide várjuk: info@madeinpecs.hu 

Keressük „A legjobb pécsi dalt”!

A Made in Pécs Fesztiválon fellépő zenekaroktól  – nyilván azoktól, akik kedvet éreznek hozzá – azt kérjük, hogy az alkalomra írjanak a saját stílusukban egy Péccsel kapcsolatos, Pécshez kötődő dalt. Az elkészült műveket bemutatjuk weboldalunkon és megmérettetjük őket a nagyközönség előtt. A dalversenyre elkészült számoknak megpróbáljuk a lehető legnagyobb országos publicitást biztosítani. A közönségen kívül a magyar zenész szakma prominenseiből álló zsűri is értékelni fogja a pályaműveket és kiválasztja közülük a legjobbat, melyet díjazunk is.

Most hirtelen ennyi, további információkkal mostantól folyamatosan jelentkezünk, figyeljétek a Made in Pécset minden fronton. Nagy buli lesz, mi már nagyon várjuk!  

lokál
Made in Pécs-díj 2021 – A győztesek
 
lokál
Szerkesztőségi kutyusok
 
ételital
Teszteltük: OAKS borbár és kávézó