Just Her (UK)
Just Her (UK)
/ 2017-10-27 zene
Október 28-án az őszi partiszezon egyik legizgalmasabb estéjére lehet számítani, az Amper Klubba érkezik ugyanis a brit elektronikus zenei szcéna legújabb felfedezettje, Claire Spooner aka Just Her!

A Him_Self_Her duóból kivált Just Her zenei palettája nagyon sokszínű – szettjeiben a vokálos house-tól kezdve az okos elektronikán át, a minimalisztikus elemekkel tarkított technóig minden fellelhető. Producerként is egyre nagyobb sikereket tudhat magáénak, zenéi olyan neves kiadóknál jelennek meg, mint a Toolroom Records, a Crosstown Rebels vagy az Oliver Koletzki által vezetett Stil Vor Talent, miközben rendszeresen megjárja a Beatport toplistáit és visszatérő vendég a BBC Radio 1-on is. Hihetetlenül ízléses, kifinomult szettjeivel bejárta már Európa legnagyobb klubjait, a Czinderi utcában is emlékezetes bulit fog kanyarítani, az egészen biztos!

A fő attrakció fel- és levezetéséről helyi hősök gondoskodnak: a BETWIXT underground elektronikus zenei műhely alapítója és vezetője BØC, és a csapat négynegyed különítményének zászlósa, illben áll be a dj pult mögé.

Amper Klub (Czinderi utca 6.) Október 28. 22:00. Jegyár: 1000 Ft, PTE: 650 Ft. 

zene
Raziel
 
ételital
Teszteltük: Kisülés kávézó
 
lokál
Pécsi cool válogatott