Gypo Circus
Gypo Circus
Morvai Zsolt / 2017-02-09 zene
Napjainkban viszonylag kevesen próbálkoznak az ethno műfajon belül játszadozni, hiszen nem csak a zene stílusjegyeit kell majmolni, hanem nem árt, ha a muzsika mögötti folklórral is tisztában van az ember.

Nos, az ethno-betyárok február 9-én a Szabadkikötőben horgonyoznak le, hogy megmutassák a városnak, hogyan is kell igazán ropni. A Gypo Circus tökéletesen egyesíti a balkáni ethno zenét a gypsy és a punkzene elsöprő, élettel teli hevességét.

A cirkusz 2011 őszén indult útjának öt mutatványossal, de azóta sem fogyatkoztak meg, hiszen aki egyszer csatlakozik ehhez a Guy Ritchie által megálmodott társasághoz, bizony nehezen válik meg tőlük. A zenekar előző év júniusában jelentkezett utoljára egy három számos kislemezzel, azóta pedig törtetlenül gurulnak végig az egész országon egyre nagyobb termeket megtöltve emberekkel és remek muzsikájukkal. Következő, vagyis első igazi nagylemezük nemsokára várható, így remélhetőleg a banda ad némi bepillantást az új, eddig talán sosem hallott dalokba.

Szabadkikötő (Király utca 64.) Február 9. 20:00. Jegyár: 300 Ft.

lokál
Aktívan a pihenők mentén
 
lokál
Tettyei Romok: Maradj otthon!  
 
ételital
Édes órák