Flipside Open Air
Flipside Open Air
promo / 2022-05-26 zene
Akik már jó pár éve járják a pécsi underground elektronikus zenei bulikat, azoknak sok jó emlékük lehet a tettyei partikról.

Június 4-én, szombaton a Flipside csapata visszahozza Nektek a legendás tettyei Daidai bulik hangulatát, kiegészülve a pécsi BETWIXT csapatával, illetve a Flipside rezidens DJ-ivel, akiket az országos fellépéseik mellett a Dunai Nyári Tábor nevű fesztiválról ismerhetnek többen.

Időpont: 2022.06.04., szombat.

Kezdés: 18 óra.

Helyszín: a Bagolyvár feletti katlan.

Jegyár: 23:00 előtt: 2000 Ft, utána: 2500 Ft.

A helyszínen bőséges ital- és ételválasztékkal várják a látogatókat, a zene pedig már késő délutántól elindul, így aki nem szeretne lemaradni a csodás naplementéről – egy kis fűben való piknikezéssel egybekötve –, annak javasolják, hogy érkezzen időben.

Kérik a bulizókat, hogy óvják a környezetet, vigyázzanak egymásra és másokra, hogy hamarosan újabb bulival tudjanak jelentkezni.

A szervezők egy kis ajándékkal is készülnek az idei első tettyei bulijukra. Akik rendelkeznek a Flipside csapat által szervezett idei Dunai Nyári Tábor fesztiválra szóló 4 napos bérlettel, azokat ingyen jeggyel ajándékozzák a katlanban lévő bulira. Ehhez nem kell mást tenned mint a bejáratnál bemutatnod a vásárlásról szóló számlát egy fényképes igazolvánnyal együtt.

Az idei, 5. Dunai Nyári Tábor fesztivál Facebook-eseményét ITT találod, ahol be is szerezheted a bérletedet, amivel ingyen jöhetsz a tettyei bulira.

Ha szeretnél belehallgatni a június 4-i fellépők szettjeibe, akkor irány az alábbi oldalak:

Andrija Jäger

https://www.youtube.com/watch?v=eW1Q4fdfjGA

Daniel Meister

https://www.deejay.de/Various_Artists_SVL001_SVL001_Vinyl__984953

Illben

https://www.youtube.com/watch?v=DseRvpBekgQ&feature=emb_title

Palms Croatti

https://www.youtube.com/watch?v=-aHqbTZ_ADM

Peter Hyde

https://www.youtube.com/watch?v=-znUWL5d7Js

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek, mi biztosan ott leszünk!

(X)

 

súgó
Derko 2019
 
súgó
Festői szerelmek Pécsett
 
ételital
A szőlő és bor városa 1. – Tüke-kút