Itt az új madeinpecs.hu!
Itt az új madeinpecs.hu!
szerk / 2015-03-07 lokál
Ezzel a kecses, ámde határozott mozdulattal átvágott ünnepi szalaggal és színes konfettiesővel köszöntünk nagy szeretettel minden régi és új madeinpecs.hu olvasót. (Természetesen a szalag ünnepélyes átvágása drága kolléganőnk, Orsi privilégiuma volt.)

A nagy mű ezennel elkészült, fogadjátok szeretettel! Sokan, sokat dolgoztak azon, hogy új oldalunk ilyen szépen nézzen ki, és néhány extra funkcióval felszerelve álljon mindenki szíves rendelkezésére.

Rengeteg újítást, izgalmas tartalmat tervezünk, melyekből szépen fokozatosan csepegtetünk majd néhányat ide, hogy senki ne unatkozzon. Ezért (is) érdemes folyamatosan vissza-vissza nézni. No és persze azért is, mert egy vadiúj szolgáltatással bővül ezennel a Made in Pécs portfóliója: ez pedig az online jegyárusítás. Mostantól a Made in Pécs rendszerén keresztül tudsz magadnak vásárolni kulturális rendezvényekre belépőket. A kínálat folyamatosan bővül, érdemes azt is időről-időre csekkolni. (A vásárlás abszolút biztonságos, a pénzmozgás az Unicredit Bank rendszerén keresztül történik.)

Webshopunk is hamarosan indul, ahol kiváló pécsi termékeket tudsz majd a lehető legkényelmesebben vásárolni magadnak. 

Szóval, itt az új madeinpecs.hu, az újdonságok érkeznek folyamatosan, addig is ismerkedjetek vele, kalandozatok a cikkek, videók, képek között, vásárolgassatok, és nem utolsó sorban írjátok meg a véleményeteket róla, és azt is, hogy mit látnátok szívesen az oldalon.

Jó szórakozást kíván a Made in Pécs szerkesztősége!  

ételital
A szőlő és bor városa 6. - Az első pezsgőház
 
film
Colette
 
lokál
Made in Pécs-díj 2017 – Az év új vendéglátóhelye