Eli & Fur (UK), BETWIXT
Eli & Fur (UK), BETWIXT
/ 2018-12-11 zene
Hatalmas ünnep lesz december 15-én! Eli & Fur Pécsett lépett fel először Magyarországon, és az egyik legemlékezetesebb AmperKertes éjszakát köszönhetjük nekik.

Most újra ellátogatnak az Amperbe, hogy a BETWIXT négynegyedes szekciójával kiegészülve a legropogósabb house és techno számok szóljanak reggelig.

Eli & Fur, a két londoni hölgy 2012 óta hipnotizálja a világ táncparkettjeit elragadó számaival és fellépéseivel. A house és techno alapok mellett az r’n’b, garage és drum’n’bass hatásai is érződnek a zenéikben, de persze a saját, elegáns tálalásukban. A brit house szcéna új generációjához tartoznak, Shadow Child, Dusky, Hot Since 82 vagy épp Maceo Plex mellett fordultak meg rengetegszer egy színpadon, jelenlétük pedig Ibizán és Los Angelesben is ugyanúgy megszokott. Legutóbb pont az amerikai turnéjuk előtt jártak az Amperben, hogy aztán pár napra rá Carl Cox társaságában szántsák fel az Egyesült Államokat. 

Házigazdaként a BETWIXT gárdája játszik a londoni vendégek előtt és után. BØC és illben a house és techno német ihletésű vonalát képviseli majd, ivancza és ddhd a brit vonalat erősíti, míg trflshh és Nash K elszabadítja a partiördögöket!

Amper Klub (Czinderi utca 6.) December 15. 22:00. Jegyár: 1000/1300 Ft.

 

lokál
Pécs elemeinek periódusos rendszere
 
súgó
Művészportré: Kincses Endre
 
lokál
Sok diák és nyugdíjas dolgozna a nyáron