Deborah De Luca
Deborah De Luca
/ 2018-03-20 zene
Pirosbetűs techno ünnepre számíthattok március 24-én az Expo Centerben, hiszen az Amper Klub és a Badgirls szervezésében az olaszországi Deborah De Luca látogat Pécsre! 

Deborah De Luca neve sokak számára ismerősen csenghet, hiszen többször járt már országunkban, nem véletlenül – Siófokon például Luciano társaságában lépett fel korábban! Szettjeire a legjobb értelmében mondhatjuk, hogy „partytechno”, megkapó dallamokkal mindig elég fogódzót nyújt ahhoz, hogy bármilyen előképzettséggel rendelkező buliba járó élvezze a számokat, miközben kőkemény pumpálással dobogtatja meg az igazi rajongók szívét. 

Persze, Deborah megállja a helyét dj-ként és producerként is. 2013-ban alapította saját kiadóját, számait pedig olyanok pörgetik, mint Magda vagy épp Layo & Buswaka! De esetünkben inkább annak örülünk, hogy fellépései mindig kirobbanóak! 

Az est házigazdája a Badgirls lesz. A 18. életévébe lépett formáció legendásnak számít Magyarországon, így a techno rajongók hatalmas bulira számíthatnak, ha ellátogatnak az Expo Centerbe.

Expo Center (Megyeri út 72.) Március 24. 22:00. Jegyár: 4000/5000 HUF

súgó
Szárnyas Malac Nap
 
zene
A pécsi underground hip-hop
 
zene
Passed, Marge