Deadcode & Friends
Deadcode & Friends
/ 2016-04-08 zene
Az ország legjobb és legnagyobb elektronikus zenei rendezvényei közé tartoznak a Deadcode bulijai.

A Hyperspace és a Bónusz Fesztivál mellett nem lehet szó nélkül elmenni: profi szervezés, epikus hangulat és előremutató zenei felhozatal jellemzi őket, ennek a hármasnak köszönhetően pedig felejthetetlen élményt jelentenek.

Ezt a hangulatot idézi meg a Deadcode & Friends techno különítmény három oszlopos tagja, Hot X, Gabor Kraft és SanFrancisfoBeat egy seregnyi helyszínen, köztük Pécsett is. Az Amper Klub felett április 9-én fogják egész éjszakára átvenni az uralmat, hogy súlyos techno számok dübörögjenek reggelig.

A csapat nem először jár városunkban, aminek jó oka van: rendre szétszedik a házat az Amperben! Aki pedig idén nem járt volna még az elektronikus zenék első számú pécsi klubjában, még egy meglepetéssel számolhat az elképesztően jó négynegyedek mellett, hisz a télen újabb ráncfelvarrást kapott a hely. Természetesen megmaradt a vérprofi Funktion-One hangrendszer, ami ráadásul most már sokkal jobban szól a tánctér új burkolatának köszönhetően, de a vizuál is változott, és a pultok körül is jókora átalakítások történtek.

Azok tehát, akik szeretik az igényes techno zenét, keresve sem találnak jobb alkalmat a hónapban arra, hogy meglátogassák az Ampert.

Amper Klub (Czinderi utca 6.) Április 9. 22:00. Jegyár: 1000 Ft.

zene
BETWIXT Piknik
 
lokál
Eximó Jégrém: Guten Morgen, Herr Theodore!
 
súgó
Hybrid – A kortárs design útkeresése