Contra Mundum
Contra Mundum
/ 2017-02-16 zene
Február 18-án a budapesti underground techno szcéna zászlóshajója, a Contra Mundum (Vatsanah, Andras Toth, David Mole) érkezik az Amperbe.

A 2013-ban alakult csapat nevéhez kapcsolódik az országban egyedülálló  24 órás Around The Clock rendezvénysorozat, az elnyújtott dj szettjeiről híres Extend, a minden vasárnap reggel jelentkező Afterhours, valamint az AKKULT lemezkiadó is, azaz alig tudjuk leplezni izgalmunkat, hogy végre Pécsett is meghallgathassuk őket!

Vatsanah játékára egyszerre jellemző a finom nőiesség és a feszes dinamizmus. Vélhetően egy kísérletező, törzsi hangokkal telített, vérbeli dubtechno szettet fog hozni nekünk.

Andras Toth sokrétű zenei producer, kortárs zeneszerző és dj. Munkái valahol félúton helyezkednek el a lélekkel teli techno és a minimalista, kortárs klasszikus zene között.

David Mole főleg az új zenei megoldások megismertetésére törekszik, előnyben részesítve a mélyebb, techesebb, letisztultabb hangzásokat, de szívesen játszik koszos, vaskos groove-okkal megáldott house-t, vagy akár deephouse-t is.

Amper Klub (Czinderi utca 6.) Február 18. 22:00. Jegyár: elővételben és a buli napján éjfélig: 1000 Ft, éjfél után: 1300 Ft.

 

zene
ZAJZAJZAJ podcast #13 // Szabó Szebasztián (Miracle Sound)
 
lokál
Egy jó iskola receptje
 
lokál
Töltsd újra!