Bella Sarris
Bella Sarris
/ 2015-05-14 zene
A minőségi négynegyedek zászlaja alá gyűjti hétről hétre az Amper Klub az embereket, és ez nem lesz másképp május 16-án sem.

Erre a szombatra egy ausztrál származású dj-t, Bella Sarrist hívtak le Pécsre, hogy Nora Matisse, Mira Joo és Péló társaságában töltsék meg basszusokkal a Czinderi utcát.

Erős a garancia arra, hogy nagyon jól fogunk aznap este szórakozni, hiszen Bella Sarris referenciái között szerepel egy 2 éves ENTER rezidencia, valamint fellépett már az ibizai Space Terrace-on is. Zenei karrierjét egy meghatározó élményre vezeti vissza – 15 évesen Sydney-ben belógott egy elektronikus zenei fesztiválra, ettől a hangulattól pedig azóta sem tudott elszakadni. Ez számunkra nagyjából annyit jelent, hogy egy elképesztő hangulatú fellépésnek lehetünk majd tanúi, miközben a house-világ összes szegletét bejárjuk. Bella Sarris nem szereti magát kategorizálni és utálja, ha stílusokhoz kötik, de a szettjeinek középpontjában mégiscsak azok a bizonyos négynegyedek állnak.

Budapestről Nora Matisse és Mira Joo érkezik majd, a helyi erők képviseletében pedig Péló is visszatér az Amper Klubba. Őket már jól ismerhetjük Pécsett, hiszen megannyiszor buliztunk hajnalig a szettjeikre. Ezúttal is az a tervünk, hogy hajnalig táncolunk, reggel fáradtan, de széles mosollyal az arcunkon búcsút intünk a biztonsági őröknek, majd átalusszuk az egész vasárnapot.

Amper Klub (Czinderi utca 6.) Május 16. 22:00 Jegyár: 1000 Ft.

súgó
1. Pécsi Gasztronauta Fesztivál
 
lokál
Portré: Darvasi Tamás Líviusz
 
lokál
A legkékebb közösségi iroda Pécsen