Amper10 – Újranyitás, nyitás az újra
Amper10 – Újranyitás, nyitás az újra
szerk / 2022-10-04 zene
Először arra gyanakodtunk, hogy az Amper Klub stábjánál akadozik az internet, vagy legalábbis nem köti le őket túlságosan a hírek olvasgatása.

Mert amikor sorra jönnek a szomorú infók mindenfelől, hogy a vendéglátóhelyeknél az energiaköltségek magasabbak, mint a hangulat, akkor a szektort szorgos terepmunkával aktívan monitorozó újságíró megugrik, ha azt látja, hogy egy hely ilyen vérzivataros időkben fejleszt és új dolgokat tervez. Az idén 10. évébe lépő Amper márpedig ezt teszi. Az eddig tisztán elektronikus zenei eseményekkel országos hírnevet szerző klub teljes átépítésnek feküdt alá és ezután a DJ programok mellett koncertekkel is támad.

Az új időszámítás október 6-7-8-án egy háromnapos minifesztivállal indul, amin közel húsz zenekar, mc, live act és DJ áll a klub vadiúj színpadára. A felhozatal impozáns, a programban tuti befutók és szuperaktuális produkciók is vannak. Örömünkre szolgál, hogy mindegyik napon terepet kapnak helyi erők: csütörtökön a KACAJ, pénteken DJ-Rnold és Bandit, szombaton a FILC és a BETWIXT krú nyomja. De érkezik egy csomó friss, izgalmas, menő banda is, lesz Analog Balaton, Platon Karataev, Middlemist Red, Barkóczi Noémi és akit igazán várunk, az az utóbbi időszak underground köreiben hatalmasat futó 17 éves hiphop ninja: Pogány Induló (képünkön). 

Amper Klub (Czinderi utca 6.) Október 6-8.

Részletes program, jegyvásárlás ITT.

 

lokál
A világon bárkivel felvesszük a versenyt 
 
lokál
Irodalmárok a Zrínyiek nyomában
 
lokál
Gördülő könyvek