Amper szilveszter: Olga Korol, DAIDAI
Amper szilveszter: Olga Korol, DAIDAI
/ 2016-12-27 zene
A város elsőszámú és egyetlen, csak elektronikus zenékkel foglalkozó bulibunkere, az Amper Klub is nyitva lesz szilveszterkor, hogy együtt ünnepelhessünk az év utolsó napján!

A legropogósabb techno és house számok lüktetése vezet át minket az új évbe, amiben az ukrán Olga Korol (képünkön), valamint helyi hősként a DAIDAI csapata lesz a segítségünkre, no és persze több hektoliter pezsgő!

Amikor Olga Korol épp nem Ukrajna és Oroszország klubjait járja végig, vagy épp Spanyolországban az Off:Sónar egyik helyszínén lép fel, akkor számokat ír akár egyedül, akár közösen az ODY Arts producer-kollektíva tagjaként. Emellett a Body Parts kiadót vezeti, ahol a digitális megjelenések mellett bakeliteket is szép számmal adnak ki. Ahogy sejthetitek, egy vérprofi techno és house szettel készül Pécsre, úgyhogy 2017 egész biztosan vidáman indul majd!

Magabiztosan érkezik Olga Korol mellé az Amper dj pultjában gyakorta megforduló pécsi négyesfogat, a DAIDAI, house, techno, disco és funk számaikban pedig szilveszterkor sem fogunk csalódni.

Amper Klub (Czinderi utca 6.) December 31. 22:00. Jegyár: 1000/1500 Ft.

 

lokál
Portré: Tubák Csaba
 
ételital
Külvárosi gasztró: Kismiska Vendéglő
 
lokál
Portré: Bánfai Bálint