„Ilyenek voltunk”
„Ilyenek voltunk”
szerk / 2020-05-26 zene
Pécsi zenészeket kértünk meg, hogy túrjanak a családi fotóalbum mélyére, válasszanak ki magukról egy kedves gyerekkori fotót, és néhány mondatban írják le, mit is látunk a képen. Csinos kis összeállítás kerekedett, amihez jó szórakozást kívánunk! És természetesen minden közreműködőnek nagyon szépen köszönjük a képeket!   

Ian O'Sullivan (Mongooz and the Magnet) 

Másfél éves voltam, amikor a fotó készült. Akkor az USA-ban éltem, ott születtem, de 3 éves koromban visszaköltözött a családom Írországba. Mögöttünk van apukám isteni hangfala. Ez volt a legjobb hangrendszer, amit 1985-ben meg lehetett venni. Imádja a zenét, kb. 10.000 kazettája, CD-je, lemeze van otthon. Mellettem van a bátyám. Nem zenész, de bírom!

Sári Krisztián (Dirty Dawn) 

Akkoriban még az volt a szempont hogy a kutyám elférjen hátul, most már az, hogy a zenekartagok.

Marsalkó Dávid (Halott Pénz) 

Szerettem rosszalkodni gyerekként. Mindig eldugtam a hozzánk érkező vendégek cipőjét, és az izgatott leginkább, amit tiltottak. Szerintem ez a kép jól visszaadja, milyen volt a rosszalkodó Dávid.

Járai Márk (Halott Pénz)

Hol a főnök?

Pénzeli Gabó (Cedar Knoll)

A kép Hidasnémetiben készült. Anyukám szerint 4 éves vagyok rajta. Ekkor még nem gondoltam arra, hogy mi legyek később. Örültem, hogy gyerek voltam – arra vágytam (nagyon), hogy tudjak pótkerék nélkül is bicajozni.

Bársony Barnabás (Hétköznapi Csalódások)

1970. Anyám ekkor közölte, hogy legalább még 20 évig ne is álmodjam punkzenekarról.

Egervári Zoltán (Dirty Dawn, Pokoltornádó)

Akkor még úgy nézett ki, hogy motoros rockot fogok tolni.

Beck Zaza (30Y)

Marika néni alapított egy túracsoportot a nyolcvanas években Ajkán. Tagja voltam. Erdőt jártunk, és szalonnát, meg héjában sült krumplit ettünk.

Felcser Máté (Punnany Massif) 

Hiába mondtam már akkor is: hidegben haltak már meg, büdösben nem, mégis folyton fürdettek... Középen vagyok látható a képen.

Farkas „Wolfie" Roland (Punnany Massif) 

Mindig akartam lenni valaki, mégis Shen Kick lettünk.

Meszes „Meszi" Balázs (Punnany Massif) 

Színész akartam lenni. A -kedés megy is.

Hanzli Fanni (Doggos, Lékkör) 

Már gyerekkoromban is imádtam produkálni magam és előszeretettel szórakoztattam a családot és a környezetemet, akik nagyon jó közönségei voltak a produkcióimnak. Ez a mai napig is így van szerencsére.

 

 

lokál
Új Libri
 
film
Ott torony volt
 
ételital
Filter, Krédli, Rokusch – Tervek az idei évre