A Made in Pécs Fesztivál számokban
A Made in Pécs Fesztivál számokban
Papp András / 2020-01-02 zene
2020. január 4-én, szombaton Pécs újra a húrokba csap! Jön az 5. Made in Pécs Fesztivál, a pécsi zene és a pécsi zenekarok legnagyobb ünnepe! Reggel 10 órától hajnalig a város hat klubjában (Szabadkikötő, Nappali, Pécsi Est, T-ti-tá, Trafik, Made in Pécs Café) minden a pécsi bandákról és a szólistákról szól majd, no és persze a ragyogó közönségről, akik már reggeltől frenetikus hangulatot varázsolnak a klubokba. Most nézzük azokat a számokat, amelyek megmutatják, miből is áll össze a város legeslegmenőbb fesztiválja!

0

Pont ennyibe kerül a belépő a fesztiválra, azaz az összes koncert látogatása ingyenes!

1

1 nap a világ! Legalábbis a Made in Pécs Fesztiválon. Január 4-én, szombaton több mint 130 produkció közül válogathatsz egyetlen nap alatt.

3

Január 3-a, péntek egy felvezető nap, nevezzük 0. napnak. Érdemes már ekkor bekapcsolódni a fesztiválozásba, de csak óvatosan, mert másnap reggel 10-kor indul a műszak! A 0. nap programja ITT, ITT és ITT

4

Január 4. Ne tervezz erre a napra semmit, mert reggel 10-től bolyongani fogsz a városban jófajta pécsi zenekarok után kutatva.

5

Ez lesz az 5. Made in Pécs Fesztivál! 2016-ban indult útjára az őrület, a fejlődés minden tekintetben érzékelhető. Hála a fellépő zenekaroknak és a közönségnek, akik belátták, menő reggel 10-kor koncertre menni.   

6

6 vendégprodukcó lesz a mostani fesztiválon. 3 előadót Veszprémből, 2023 Európa Kulturális Fővárosából, 3 bandát pedig Erdélyből hívtunk meg, hogy színesítsék az eseményt, és bemutatkozhassanak a csodálatos pécsi közönség előtt. Vendégeink Veszprémből: Likó Marcell, Sub Bass Monster, ÉSTE: Trócsányi-Süle. Vendégeink Erdélyből: Teddy Queen, Harmadik Zenekar, Szintaxis.

10

A Made in Pécs Fesztivál lényege, hogy reggel 10 órakor kezdődik. Állítsd be a vekkeredet ezen a napon legkésőbb 9-re, majd indulj a városba, mert a 10-es idősávban izgalmas produkciók várnak. Teltházak lesznek sok helyen már nyitáskor, úgyhogy tényleg indulj el időben otthonról!

20

A pécsi előadók 20 perces koncertekkel állnak színpadra, úgyhogy siess, nehogy lemaradj a kedvenc bandádról! Két fellépés között 20 perces technikai átállás lesz, azaz bőven lesz időd átérni egyik helyszínről a másikra, hiszen a fesztivál klubjai nagyon közel vannak egymáshoz.

28

28 kolléga azon dolgozik a fesztivál 6 helyszínén reggeltől hajnalig, hogy mi tökéletesen tudjunk szórakozni. Kőkemény melót tesznek a rendezvénybe a színpadmesterek, hangtechnikusok, fénytechnikusok, stage-hand-ek, akik nélkül nem lenne Made in Pécs Fesztivál! Innen is hatalmas köszönet nekik áldozatos munkájukért!

30

A meghívott vendégzenekarok 30 percet játszanak. A kibővített műsoridővel köszönjük meg nekik, hogy részt vesznek ebben a csodában.  

130

Ennyi pécsi produkciót láthattok egyetlen nap alatt. Válogassatok kedvetekre, ismerjetek meg eddig ismeretlen előadókat. Ez a hatalmas szám azt mutatja, hogy bőven van utánpótlás a pécsi könnyűzenei életben.

518

Ennyi zenész áll színpadra a Made in Pécs Fesztiválon! Ez rendkívüli fegyelmezettséget kíván az összes fellépőtől és a helyszíneken szolgálatot teljesítő személyzettől is. Köszönet mindegyiküknek a partnerségért!

lokál
Jó ütemben halad a pécsi szennyvíztelep kapacitásbővítése
 
ételital
Teszteltük: Vagamary Cukrászda
 
lokál
A világon bárkivel felvesszük a versenyt