Világsztárok Pécsen
Világsztárok Pécsen
promo / 2022-01-14 súgó
A Filharmónia Magyarország mindig arra törekszik, hogy a klasszikus zene krémjét vonultassa fel az évadban.

2022-ben pedig érkezik a hab a tortára! Februárban a „különc szupersztár” érkezik a pécsi Bazilikába, míg márciusban a világhírű The King’s Singerst (képünkön) köszönthetik a Kodály Központ színpadán.

Mindezek előtt, január 19-én Marek Janowski érkezik a Kodály Központba, aki a Budapesti Fesztiválzenekart fogja vezényelni.

A „klasszikuszenei tabuk ledöntője”, és a The New Yorker által egyenesen „szupersztárnak” nevezett Cameron Carpenter hihetetlen frissességet hozott az orgonaművészetbe. Az amerikai orgonavirtuóz, zeneszerző és orgonatervező nem mindennapi programmal érkezik február 14-én a Székesegyházba.

Ezenkívül a Filharmónia Magyarország szervezésében kerül megrendezésre a világhírű The King’s Singers turnéja. A formáció március 18-án látogat el a Kodály Központba. Az 53 éves múltra visszatekintő formáció nevéhez több ezer koncert fűződik, utánozhatatlan hangzáskultúrájuknak köszönhetően fellépéseiket mindig telt ház és hangos siker kíséri.

Jegyek válthatók a Kodály Központban (Breuer Marcell sétány 4., +36 72 500 300), a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

További információ a bérletről a www.filharmonia.hu oldalon található!

(X)

súgó
Seven Hills International Film Festival
 
zene
30Y
 
súgó
Pécsi Nyári Színház