Szamárfül Fesztivál
Szamárfül Fesztivál
Papp András / 2023-08-23 súgó
Amikor még nagyban nyaral az egész család, elképzelhetetlen, hogy a vakációnak nemsokára vége szakad. Pedig sajnos lassan itt a szabadidő zárórája, ám pánikra semmi ok, mert a sulikezdés előtt lehet még egy nagyot bulizni a Zsolnay Negyedben, a Szamárfül Fesztiválon.

A péntektől vasárnapig tartó esemény olyan bőséges, élvezetes és igazán izgalmas programokat kínál, hogy valóban szamárság lenne ebből kimaradni, de éppen a bőség okán mi most elsősorban a zenei és a színházi programok közül ajánlunk néhányat.  

Az első napon, 25-én 18 órától a zseniális Ruttkai Bori Banda Zsebtenger című elődása élvezhető a Ginkgo téri színpadon. Másnap 11 órakor Bíró Eszter gyerekzenekara ad koncertet, 16:00-kor a Lajtorja együttes, majd elsősorban a szülők kedvence, a Makám mutatja be Álomvigyázó című lemezét 18 órakor. 27-én 10 órakor már csúcsra fog járni a hangulat az Alma együttes koncertjén, ami csak fokozódik a nap során: 16 órakor Lovászi Edina és zenekara bábjátékkal egybekötött családi előadása lesz, az egész fesztivált pedig a Kiskalász zenekar (képünkön) zárja 18:00-kor.

A színházi előadások közül szeretettel ajánljuk a Füge Produkció előadásában A legcsinosabb óriást (25-e, 17:00), az Aranyszamár Bábszínház Ágacska című bábelőadását (26-a, 10:00), a Kacor királyt a Bóbita Bábszínháztól (26-a, 15:00), a Figura Cirkuszt (27-e, 15:00) és Sarkadi Bence Világjáró Marionettek című egyszemélyes előadását (27-e, 17:00). 

Zsolnay Negyed (Felsővámház utca 52.) Augusztus 25-27. Ingyenes.

Részletes program ITT.

lokál
Arteria Industrial: A lámpák második élete
 
zene
PENTASZTIKUS FESZTIVÁLOZÁST!
 
zene
Bohemian Betyars, Nemes „Kölyök” Gábor