Pécsi Nyári Színház
Pécsi Nyári Színház
Papp András / 2023-06-12 súgó
Ha nyár, akkor Pécsi Nyári Színház! Júliusban hat előadást láthat a közönség a Káptalan Kertben (leánykori nevén Káptalan utcai Szabadtéri Színpad), melyek fókuszában a szórakoztatás áll, garantálva a felhőtlen, könnyed nyáresti kikapcsolódást.

Július 1-jén a komédia nagymesterének, Neil Simonnak a Mezítláb a parkban című elődása lesz látható az Orlai Produkció előadásában. A darab rendezője Kocsis Gergely, szereplők: László Lili, Rohonyi Barnabás, Kerekes Éva, Epres Attila és Ficzere Béla. (Ez a műsor a ZSÖK szervezésében valósul meg, és fontos, hogy ennek a darabnak nincs esőnapja.)

Július 11-én (esőnap: 12-e) a kaposvári Csiky Gergely Színház egy fergeteges vígjátékot hoz, mégpedig az Oscart (képünkön), Fándly Csaba rendezésében.

Július 14-én (esőnap: 17-e) a Pesti Művész Színház a Maga lesz a férjem című zenés darabját mutatja be, melynek rendezője Koltai Róbert és Gaál Ildikó.  

A Pécsi Nyári Színház kínálatából gyakorlatilag kihagyhatatlan a L’art pour l’art Társulat, akik július 15-én (esőnap: 16-a) a L’art pour l’art Légitársasággal landolnak Pécsett.

Gergely Róbert vendégszerelése is kötelező eleme a nyári kikapcsolódásnak, aki most színházával, a Gergely Theáterrel érkezik július 22-én (esőnap: 23-a), méghozzá a Fogj egy sétapálcát című előadásával, ami a boldog békeidők hangulatát hozza el dalokkal, táncokkal, kuplékkal és olyan örökbecsű slágerekkel, mint a Meseautó, az Oda vagyok magáért, az Ujjé a ligetben, vagy a Gyere te nímand.

Az idei színházi sorozat záróelőadása július 26-án (esőnap: 27-e) a Bánfalvy Stúdióé lesz, akik Ray Cooney Funny Money című darabját mutatják be.

Az előadások kezdési időpontja 21 óra, a jegyár 5900 Ft. Jegyvásárlás ITT

Az idei programok megvalósulását a pécsi önkormányzat támogatta.

zene
iamyank, Zsüd, BETWIXT
 
lokál
Meccsnézés társaságban
 
súgó
Tolvaly Ernő Festészeti Díj 2019