Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék
Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék
Papp András / 2018-05-14 súgó
Lassan az egész ország tudja már, hogy pünkösdkor érdemes Palkonya felé kell venni az irányt! 24. alkalommal rendezik meg a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék programsorozatot, ahol természetesen a szép boroké a főszerep, de bőven lesz másfajta elfoglaltság is.

2 nap, 10 pincészet, 25 féle minősített bor, 40 program – így foglalható össze röviden, mi lesz a pünkösdi hosszú hétvégén Palkonyán. A borokon kívül koncertek (Hangácsi Márton, Bohemian Brass Quintett, Huckleberry Guys, Band of Streets) kiállítás (Becker Nóra fotói), szakmai programok, és gyerekprogramok (Belvárosi Betyárok, kézműves foglalkozás, Figura Ede) várják az érdeklődőket.

A borokat szokás szerint kóstolópohár vásárlása után lehet kipróbálni. A kóstolójegy ára 2900 Ft, amihez jár egy szép üvegpohár és 10 db. kóstolójegy. Kuponok a helyszínen vásárolhatók 11:00 és 19:00 óra között, a pincéknél pedig 11:00-tól 20:00-ig válthatók be.

Érdemes vonattal vagy a Pécsről induló fesztiválbusszal utazni Palkonyára és vissza. A menetrendek, plusz a rendezvény részletes programja ITT.

Palkonya, május 19-20.  

súgó
80 nap alatt a Föld körül
 
ételital
Teszteltük: Mandala
 
zene
Dunai Nyári Tábor