Ha péntek... akkor Villány! Mi más?
Ha péntek... akkor Villány! Mi más?
promo / 2018-05-14 súgó
Május 18-án hatalmas nyitóbulira invitálnak mindenkit Villányba a szervezők, ugyanis eddig nem látott programkavalkáddal indítják be a szezont.

Az immáron háromszorosára nőtt rendezvény 3 helyszínén, különféle programtípusokkal készülnek a látogatóknak.

Villányban idén is minden a legkedveltebb nedűnk körül forog majd, de borok ide, vagy oda, családosoknak sem érdemes otthon maradni. A pincesor szomszédságában, a Diófás téren 17 órától gyermekprogramokkal várják a családokat. Mihályi Réka gyermekkoncertje, a Masni és Pocó minden apróságot megmozgat, majd öko-játszóházban, kézműves foglalkozásokon alkothatnak, valamit a Kud Orahovica tamburazenekar koncertjét is megtekinthetik.

Ugyancsak 17 órától a rendezvény gasztroudvarában igazi gourmand csata kezdődik. Horvát és magyar konyha remekei készülnek a látogatók szeme láttára, középpontban a paprikás párossal, azaz a csobánác vs. marhapörkölt verseng majd egymással. Ételkészítési tanácsokra és kóstolóra is számíthatnak az ide érkezők nagyszerű magyar és horvát séfektől.

Kora este a Rendezvénytéren is felgyúlnak a lámpák és felpörög a hangulat. A rendezvény megnyitója után a pécsi berkekben jól ismert Kubalibre zenekar felvezetésével 20:30-tól a Bagossy Brothers Company (képünkön) csap a húrok közé.

És ez még csak a kezdet... Nem lehet kérdés, mindenkinek ott a helye!

Csekkold a Villányi Rendezvénytér Facebook oldalát, ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb infókról!

(X)

súgó
Nyári baranyai fesztiválok
 
zene
Hauber Zsolt x Bonanza Banzai
 
ételital
Teszteltük: Eozin Corso