Gamerek, készüljetek!
Gamerek, készüljetek!
promo / 2019-05-17 súgó
Közeledik az idei leginnovatívabb pécsi gamer esemény, az I. pécsi Gamerzone - Játechtér show! Élő e-sport verseny, VR terem, konzolos játékok, gamer versenyek, Youtuber meet & greet és drónos akadályverseny! Május 25-én a Zsolnay Negyedben nemcsak a kockáknak marad tátva a szájuk!

Elképesztő ütemben fejlődik az e-sport, a Pécsett most debütáló rendezvény azonban nemcsak a fanatikus gamereknek tartogat izgalmakat, hanem a videójátékok iránt érdeklődő laikusoknak is.

Az E78-ban a résztvevők élő e-sport versenyt láthatnak híres, nemzetközi részvevőkkel. Aki kedvet kap a játékhoz, az high-end gaming PC-ken és jelenlegi generációs konzolokon próbálhatja ki a legnépszerűbb játékokat. Külön VR (virtuális valóság) terem kerül kialakításra kipróbálható szemüvegekkel, lesznek gamer versenyek, előadások, beszélgetések.

A Youtuber meet & greet keretében itt lesz többek között a Youtube-on közel 260.000 fős követőtáborral rendelkező Nasz Dani.

A bátrabb jelentkezők próbára tehetik ügyességüket a Dél-Magyarországi Regionális FIFA 19 Kupán a Magyar E-sport Szövetség közreműködésével.

Kültéren elektromos bicikli bemutató és a drón akadályverseny várja az érdeklődőket.

www.gamernegyed.hu

(X)

ételital
Teszteltük: Café Griff
 
lokál
Pécsi Borozó
 
lokál
Feslett a kárpit, foltos a háttámla, cirógat a rugó?