DesignPécs
DesignPécs
Papp András / 2023-10-03 súgó
Az őszi programnaptár fontos része a 2014 óta jelentkező DesignPécs, ami a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint partnerintézményei, és a kreatív iparágak pécsi képviselői együttműködéseként valósul meg. Idén is izgalmas eseménysort sikerült összehozniuk, ezekből ajánlunk néhányat.

Október 6-án a Pécsi Kereskedelmi Központban (Majorossy Imre utca 36.) Átszövi a design Pécset címmel egy nagyszabású rendezvény lesz, ahol egy divatbemutató keretében bemutatkozik a Serpente és a Karma Pécsi Kesztyű, emellett meg lehet ismerkedni a pécsi filmgyártással, és a Webstar díjnyertes irodájával is. (Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, de pánikra semmi ok, mert a rendezvényt elejétől a végéig élőben fogják közvetíteni a Facebookon.) Ugyanezen a helyszínen egyébként egy kiállítás is lesz október 5-15-ig, A design örök címmel. A DesignPécs keretében lesz még két nagyszerű tárlat, az Ezerszínű fa (Nádor Galéria) és és P S E U D O (Művészetek és Irodalom Háza).

Mi legjobban a Városháza torony-kiállítást várjuk. Kevesen tudják, hogy szervezett keretek között a városháza tornya látogatható, ahol érdekes kiállítások, nem mellesleg pedig fantasztikus panoráma várja a látogatókat – október 11-én 14:00 és 18:00 óra között előzetes regisztráció után részt lehet venni ezen a fantasztikus programon. Regisztrálni ITT lehet.

Több helyszínen, október 5-15. Részletes program ITT.

 

zene
Extrawelt
 
lokál
Hazaérve nem dolgozunk
 
súgó
Különkiadás