Továbbra is számíthatnak a civilek a Made in Pécsre
Továbbra is számíthatnak a civilek a Made in Pécsre
szerk / 2021-01-12 lokál
A Made in Pécs szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja, hogy a maga eszközeivel jobbá, élhetőbbé, barátságosabbá tegye mindannyiunk otthonát, Pécset. Éppen ezért roppant fontos számunkra azoknak a civil szervezeteknek a munkája, akik ugyanezekért a célokért dolgoznak nap mint nap. Ebben az évben is ingyenes hirdetési lehetőséget biztosítunk számukra a Made in Pécsben.  

A folyamatosan anyagi gondokkal küzdő civil szervezeteknek, egyesületeknek, alapítványoknak, társaságoknak abban szeretnénk segíteni a rendelkezésünkre álló eszközökkel, hogy programjukról vagy csupán létezésükről megfelelő módon tájékoztathassák a közvéleményt.  Ezért februártól ismételten ingyenesen biztosítunk számukra hirdetési lehetőséget a Made in Pécsben. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden hónapban ingyenesen felajánlunk egy pécsi civil szervezetnek egy darab 1 oldalas hirdetést magazinunkban. Reméljük, ezzel a lépésünkkel kicsit tudunk segíteni a civileknek, ám abban is biztosak vagyunk, hogy felajánlásunkra rengetegen fognak jelentkezni, csakúgy, mint tavaly. Mivel ebben az évben még 11 lapszámunk jelenik meg, ez azt jelenti, hogy 11 civil szervezetnek tudunk segíteni 2021-ben. Amennyiben 11-nél több jelentkezés érkezik felhívásunkra, abban az esetben szerkesztőségünk fenntartja magának a jogot, hogy eldöntse, kiket támogat a rendelkezésre álló felületekkel.

Jelentkezési lap ITT, ezt kell kitölteni, és egy gombnyomással elküldeni nekünk. 

Jelentkezési határidő: február 1. 

(Azokat a szervezeteket, akiket tavaly támogattunk, ez évben nem áll módunkban támogatni. Szíves megértésüket ezúton is köszönjük.)

ételital
Ünnepi ízek a pulton túlról
 
zene
Babarci Bulcsú
 
ételital
Édes november