Töltsd újra!
Töltsd újra!
promo / 2023-06-15 lokál
Nagyszerű videóval jelentkezett a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt., amiben arra buzdítanak, hogy a közelgő nyári hőségben bátran használja mindenki a városi ivókutak és közkutak vizét szomja oltására, hiszen a pécsi csapvíz kitűnő minőségű. Nézzétek meg a videót!

A pécsi csapvizet 130 éve házhoz kapják a város lakói, fogyasztása biztonságos (ezt folyamatos, kontrollált laborvizsgálatok garantálják), egészséges (minden benne van, ami a szervezetnek szükséges, de semmiből sincs benne több a kelleténél). 

A csapvíz csomagolásmentes, környezetbarát termék és olcsó (1 forintnál kevesebbe kerül literje).

A TETTYE FORRÁSHÁZ szolgáltatási területén kizárólag biztonságos, az összes szigorú előírásnak megfelelő ivóvíz kerül a vezetékekbe. Laboratóriumukban évi 16 ezer laborvizsgálatot végeznek, hogy megbizonyosodjanak róla, mindig biztonságos és nemzetközi összehasonlításban is kiváló minőségű vizet juttatnak el a fogyasztókhoz. Az ivóvíz minőségét a népegészségügyi hatóság laboratóriumában is ellenőrzik.

A pécsi csapvízről további hasznos infók ITT. Az oldalon városrészekre lebontva megtalálható az ottani csapvíz minősége, és egy térkép segít eligazodni abban, hogy Pécsett hol vannak ivókutak, közkutak és permetkapuk.

(A Töltsd újra! kampány a KEHOP-2.1.7-19-2019-00003 azonosítószámú „Vizes Város – Tudatos víz- és csatornahasználat” pályázat keretében valósul meg.)

(X)

lokál
A kiterjesztett valóságra már Kína is kíváncsi
 
film
Jackie
 
lokál
Az én házam