Szerkesztőségi kutyusok
Szerkesztőségi kutyusok
szerk / 2020-09-29 lokál
Természetesen nem érhet véget kutyás összeállításunk a mi kedvenceink nélkül. Szerkesztőségünk tagjainak kutyái következnek, főszerepben Borisz, Lili, Málna, Sercli és Soma.  

Málna

Málna vagyok, a becsült szülinapom szerint nemsokára hét éves, a Pécsi Kávé egyik törzsvendége, és igazi sztár. Tudok adni pacsit és high five-ot, és bárkit ráveszek a tekintetemmel, hogy meg akarjon simogatni. A gazdáim azt szokták rám mondani, hogy egy puncsgép vagyok, meg hogy egy hedonista állat. Valami feneketlen bendőt is mondtak már, azt hiszem. Köszönöm az interjút, most már indulnék sétálni.

Borisz

Szevasztok, Pajtikák! Borisz vagyok, egy kétéves uszkárfiú. A legfontosabb dolog, amit érdemes rólam tudni, az az, hogy egyszerűen imádok játszani. Mindennel és mindenkivel. Ha uborkával, répával vagy dinnyével kínálsz, máris cimbik leszünk, de a kacsaszívért akár fejen is pörgök! Képzeljétek, olyan menő vagyok, hogy „anyukám” és – a kevésbé szőrös – gyereke még magára is tetováltatott. Szerintem szeretnek.

Lili

Lili vagyok, kicsivel több mint 1 éves terrier, törpe tacskó, csivava mix kislány. Kedvenc programom a sétálás utáni pihe-puha ágyban való pihenés koszos manccsal. Imádok ebédkor az asztal körül sertepertélni. Néha megesik rajtam a gazdám szíve és ad nekem egy főtt karalábét vagy sárgarépát, ilyenkor tudom, hogy igazán szeret. Nagyon szeretek kocogni, labdázni és növényeket legelni. Ha egyedül vagyok otthon, barikádot építek papucsokból.

Sercli

Sercli vagyok, egy uszkár fiú. Januárban leszek 6 éves. Négyhónaposan költöztem össze a gazdámmal, akivel azóta bejártuk Magyarországot, de voltunk többször külföldön is. Különösen szeretek Horvátországba járni, bár bevallom, utálok úszni. Hiába van házunk a Dunánál, mindig csodálkozva nézem a fadarabok után úszó kutyabarátaimat. De nem csak utazni, hanem dolgozni is együtt járunk. Voltam már vele buliban, fesztiválon: Ozorán és Orfűn, gyakran járunk étterembe, kávézókba, sőt, egyszer már moziban is voltam. Alapvetően a nap majd 24 órájában együtt vagyunk, így nem is bánom, ha néha egyedül lehetek otthon.  

Soma

Soma vagyok, 2 éves magyar vizsla. Elég jóképű vagyok, de ezt látjátok úgy is. Két emberem van, csípem őket, általában jó fejek, csak kicsit lassú a felfogásuk. Hiába próbálom megértetni velük, hogy a kanapén szeretnék pihenni, tegyék oda a pokrócomat, de hát nem értik. Van melóm is, mentőkutyának tanulok, az erdős része tök jó. Szabadidőmben szeretek nassolni, futni és pancsolni.

 

lokál
Dolgozó kutyák
 
súgó
PFZ: Eötvös 75
 
lokál
Eximó Jégrém: Meteo-pauza