„Odafigyelünk rád és teret adunk egymásnak”
„Odafigyelünk rád és teret adunk egymásnak”
promo / 2019-10-14 lokál
Körpanorámás pazar kilátás a Mecsekoldalra, üvegfallal elválasztott terek, családbarát munkahely, rugalmas foglalkoztatás – minden megvan ahhoz, hogy a pécsi Webstar Csoport Kft. munkatársai jól érezzék magukat a munkahelyükön.

A több mint 20 éves informatikai vállalkozás vezetői ugyanis azt vallják, hogy csak úgy lehet magas szintű munkát végezni, ha biztosítják hozzá a megfelelő környezetet és hátteret.

A Webstar munkáinak döntő többségét az egyedi webes nyilvántartó rendszerek jelentik, az utóbbi években mobilalkalmazások fejlesztésével is foglalkoznak, több e-book-ot és applikációt fejlesztettek és publikáltak. Kidolgoztak egy saját sportinformációs szoftvert, amelyet több sportegyesületben használnak sikerrel, most pedig a külföldi piac felé fordultak. Az innováció az egész cég működését áthatja, jelenleg is több kolléga saját termékfejlesztési ötletén dolgoznak a design thinking módszer segítségével.

Kis-, közép- és nagyvállalatok, közigazgatási szervek egyaránt megtalálhatók megrendelőik között, de lokálpatriótaként számos helyi projektben érdekeltek, elég csak az Apolló mozi weboldalát vagy az Onedoor Trail weboldalt, illetve a hozzá kapcsolódó mobilappot említeni.

Messze földön ismert a Webstar cégkultúrája, amit az Év Felelős Foglalkoztatója-díj vagy a hatszor elnyert az Év Családbarát Vállalata-díj is igazol. Az emberközpontú vezetés, a problémák közös megoldása, az autonómia, a távmunka ma már nemcsak fogalom a webstarosok számára, hanem a mindennapjaik része.

(X)

 

ételital
A napfény íze - Búza téri termelői piac
 
lokál
Új Libri
 
súgó
Adventi Kántálás