Nézz a lábad alá! fotópályázat – Eredményhirdetés
Nézz a lábad alá! fotópályázat – Eredményhirdetés
promo / 2023-06-14 lokál
Pécstől Londonig, New Yorktól a japán Ökunoshima szigetig, a világ minden tájáról érkeztek felvételek a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. rendhagyó aknafedlap fotópályázatára.

Nézz a lábad alá! – ezzel a szlogennel hirdette meg a szolgáltató a klasszikus fotótémák helyett a közműhálózat vas és beton elemeit, a város lelkének ablakaiként szolgáló aknafedlapokat fókuszba helyező pályázatát. A kiírással a TETTYE FORRÁSHÁZ a hálózat nélkülözhetetlen részét képező, a legtöbbünk számára mégis észrevétlen csatornaborítók fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet.

A 80 beérkezett kép a világ számos tájának közműhálózatát mutatja be, így európai nagyvárosok (London, Barcelona, Lisszabon), tengerentúli metropoliszok (New York, Boston, Seattle), egzotikus helyszínek (a mallorcai Fornalutx vagy a japán Ökunoshima „nyúlsziget”) és hazai kis- és nagyvárosok (Budapest, Eger, Kóka, Herend) fedlapjait is megcsodálhattuk. Természetesen a pécsi csatornafedők sem maradtak ki a sorból, és büszkén vették fel a versenyt külföldi társaikkal.

A pályázaton résztvevők közül tíz szerencsés nyertest sorsolt ki a szolgáltató, ők Budzilla, a csatornaszörny emblémájával díszített pólóval és ajándékcsomaggal gazdagodtak.

A nyertesek: Simon-Harangozó Dóra, Kreszán Anikó, Horváth Gábor, Váci-Zöldhegyi Nikolett, Maxim Tímea, Töttösi Lászlóné, Laczkó Piroska, Gyenese Andrea, Steinbach János, Németh Luca – velük hamarosan felveszi a kapcsolatot a Tettye Forrásház Zrt.

Néhány kép a beérkezett pályaművekből

(A fotópályázat a KEHOP-2.1.7-19-2019-00003 azonosítószámú „Vizes Város – Tudatos víz- és csatornahasználat” pályázat keretében valósult meg.)

 

súgó
Püspökvári zenés esték
 
ételital
Külvárosi gasztró: Garden Café
 
ételital
Enni borral 6. – grill és bor