Monokrom szülinap
Monokrom szülinap
promo / 2019-09-16 lokál
Szeptember végén lesz négy éves Pécs első design boltja, a Király utca 33. szám alatt található Monokrom Design Store, amely immáron közel ötven pécsi és magyar design márka termékeit kínálja.

A nagy gonddal válogatott kreatív ajándék- és dísztárgyak, különleges ékszerek, különböző design táskák és ruházat mellett nagy hangsúlyt kapnak az újrahasznosított- és környezettudatos szellemiségben készült használati tárgyak, illetve a vérbeli pécsies hangulatot tükröző pólók és kiegészítők.

A Monokrom csapata az évforduló idejére időzíti a Support Your Local Artist! elnevezésű támogatói programjának záróakkordját. Az egy éve indult kampány célja, hogy helyi művészek munkásságát ismertesse meg és támogassa különféle termékek létrehozásával. A támogatott öt alkotó (Brezony Csilla, Kasik Csaba, Kulman Miklós, Pinczehelyi András és Tengler Gergely) munkáival ellátott képeslapok kikerültek az üzletbe, illetve az Ökográf Egyesület (a támogatói program gazdaszervezetének) tagjai által tervezett és készített, újrahasznosított tablet-tokok is megtalálhatók már a polcokon. E cuccok megvásárlásával további termékek létrehozását, és a résztvevő művészeket támogatod.

A záróesemény során (amely a program idei, kezdeti lépcsőjét zárja csak) az alkotók munkái lesznek megtekinthetők és megvásárolhatók, valamint új termékek is debütálnak. Erről bővebben a Monokrom Design Store és a Support Your Local Artist! Facebook-oldalán vagy személyesen az üzletben tájékozódhatsz!

(X)

súgó
Összeszőve
 
lokál
Made in Pécs-díj: Az év rendezvénye
 
súgó
A hollókirály