Made in Pécs-díj 2022 – Az év terméke kategória jelöltjei
Made in Pécs-díj 2022 – Az év terméke kategória jelöltjei
szerk / 2022-12-14 lokál
Az év terméke kategória jelöltjei.

Invisible Pro antibakteriális kesztyű

Napjainkban hatalmas kockázatot jelentenek a világméretű fertőzéses megbetegedések. Ezek gyors terjedésének legfőbb oka – a személyes kontaktus mellett – a kórokozóktól hemzsegő felületek érintése. A Karma Pécsi Kesztyű és a Pécsi Tudományegyetem összefogott, hogy e kórokozók legyőzésére hatékony, egyúttal komfortos megoldást találjon. Így született meg az Invisible Pro antibakteriális bőrkesztyű, ami azon túl, hogy rendkívül hasznos, szemkápráztatóan gyönyörű is, igazi Pécsi Kesztyű minőség.

Méhesi Biogazdaság és Sajtműhely

Magyarország egyik legrégebbi magán sajtüzeme, 1991 óta létezik Méhesi-Melis Zoltán alázatos munkájának köszönhetően. Eddig Mozsgón készültek a finomságok, ám idén egy új üzemet létesítettek Cserkúton. Gazdaságukban egy teljesen zárt, ökológiai körforgás valósul meg, mert ahogy vallják: „A jó sajt a földön kezdődik.” Aki igazán jó sajtot keres, az megtalálta!

Natúr Kortyok

A Natúr Kortyok Sándor Ildikó és Hegyi Maja vadiúj webshopja, ahol saját fermentált üdítőitaluk, a ZUZMO mellett sok más natúr finomságot is meg lehet találni, legyen szó sörökről, borokról, pezsgőkről, teákról vagy kávékról. A Natúr Kortyok jelszavai: természetes alapanyagok, természetközeli megoldások, fenntarthatóság. Egészségetekre!

(A Made in Pécs-díjak odaítéléséről kizárólag szerkesztőségünk dönt, a győzteseket díjátadónkon hirdetjük ki január közepén. De, mint minden évben, idén is lesz egy közönségdíjasunk, amiről olvasóink döntenek. A szavazás a közönségdíjról december 16-án, pénteken indul. Szavazzatok sokan, döntsetek ti egy fontos díj sorsáról, nagyon számítunk rátok!) 

 

lokál
Aktívan a pihenők mentén
 
lokál
Eximó Jégrém: El Fumador
 
ételital
Egy év hullám