Made in Pécs-díj 2017 – Az év teljesítménye
Made in Pécs-díj 2017 – Az év teljesítménye
szerk / 2017-12-14 lokál
Decemberi lapszámunkban bemutattuk a 2017-es év Made in Pécs-díjainak jelöltjeit, most pedig sorra vesszük őket itt is.

Gróf Balázs

Két amerikai metálzenekar videoklipjét rajzolta és rendezte ez évben Gróf Balázs! Az Obituary Ten Thousand Ways To Die című klipje 1,5 millió fölötti megtekintésnél jár, a Red Fang Not For You című alkotása pedig több mint 82 ezer megtekintést söpört be rövid idő alatt. Nem tudunk és nem is lehet mást mondani ezekre a munkákra, minthogy remekművek! Balázsnak gratulálunk, nem sokan büszkélkedhetnek ebben az országban azzal, hogy sorra kapják a felkéréseket a tengerentúlról!  

Helstáb Martin

Helstáb Martin pécsi animációsfilm rendező nevét tanulgatják a pécsiek, de ami még ennél is fontosabb, nemzetközi szinten is jól cseng már a neve. A magyar versengéseken besöpört számtalan díja mellett filmjeit díjazták Barcelonában, Chichagoban és Los Angelesben is. A 22 éves filmrendező még pályája elején jár, de eddigi sikerei bizony nagyon szép jövőt jósolnak neki. Ehhez pedig mi csak drukkolni tudunk!

Mindum Károly

Mindum Károly, 59 éves, a BIOKOM hulladéklerakóinak vezetője. Ezen kívül Ironman, mégpedig a legkeményebb fajtából. 2016-ban hívta fel magára a figyelmet, amikor világcsúcs idővel letekert 1000 kilométert 44 óra 8 perc alatt. Nem mellesleg hatszoros Ironman, kétszeres dupla Ironman és tripla Ironman is. Idén nyáron ötszörös ultratriatlonon indult, ami 900 km kerékpározásból, 210 km futásból és 19 km úszásból állt. Az 5. helyen végzett! Döbbenet! Gratulálunk! 

(A Made in Pécs-díjak odaítéléséről kizárólag szerkesztőségünk dönt, ám idén is kiosztunk egy közönségdíjat olvasóink szavazatai alapján. A közönségszavazás december 15-én indul!)

ételital
Belward Kispince
 
lokál
Megjelent a májusi Made in Pécs!
 
súgó
Célegyenesben az előítéletekről szóló előadás