Komlóczi Zoltán, a sokoldalú ember
Komlóczi Zoltán, a sokoldalú ember
promo / 2020-07-08 lokál
Komlóczi Zoltán színész, drámatanár, rendező, hosszú évek óta az Escargo Hajója Színházi és Nevelési Szövetkezet különböző produkcióinak aktív részese. Szervez, zenét szerez, drámapedagógiai tevékenységet folytat, igazi polihisztor.

A pandémia miatti kényszerpihenő után hol, miben láthatunk téged?

Az Apolló Kulturális Egyesület sikeresen vett részt egy TOP-pályázaton, melynek eredményeképpen nyertünk is. A „Színház, mint élmény – közösségfejlesztés Uránvárosban” projekt célja egy nagyobb pécsi és uránvárosi aktív közösség megteremtése.

Milyen programok várhatók ennek keretében?

Elsősorban közösségteremtő rendezvények, flashmobok, zenekari fellépések, vásári komédia, slam poetry, komolyzene, színházi előadások. Az Escargon kívül a Bóbita Bábszínház is szerepet kap.

Mikorra várható az első rendezvény?

Július 10-én, délután 6 órakor Matta Lóránt adja elő Alessandro Baricco Novecento című monodrámáját, amely egy zongorista abszurd története. Ezen az eseményen fellép még a PTE Brass Band is.

Hol zajlik mindez?

A Szilárd Leó parkban. A programok szabadtériek, a parkban, illetve a Mecsek Áruház környékén lesznek láthatók és hallhatók.

Meddig tart az uránvárosi programsorozat?

Október végéig, hagyományteremtő célokkal.

Milyen terveid vannak a közeljövőt tekintve?

Rendezni fogom a Szilveszter című előadást, játszom a Bóbitában egy új darabban, amelyben egy zenészt alakítok, és én leszek a Holle anyó zeneszerzője.

(X)

 

zene
Tamikrest
 
ételital
Egy józan hónap
 
súgó
Lourdes-i keresztút