Kóstoljátok végig a vidéki éttermek és cukrászműhelyek válogatott kínálatát egy csodálatos, virágillatú tavaszi séta keretében. Az idei esztendőben több újdonsággal is készülünk.
2018-ban a Gasztronómia Éve van a Villányi Borvidéken, ezért ezúttal kiemelt szerepet kap Villány és Pécs gasztronómiája. A regionális kínálat mellet természetesen a SVÉT tagjai, valamint az ország különböző részeiről érkező meghívott éttermek is részt vesznek az eseményen. A desszertet idén mindkét napon vidéki cukrászműhelyek kínálják, és mivel 2018 a családok éve, ezért a gyerkőcökkel érkezőknek családi programokkal is készülünk. Ismét lesz jótékonysági borvacsora a 0. napon, valamint immár hagyományosan szuper reggeli programokkal is készülünk. A tavalyi spontán after-partyt idén komolyabban vesszük, megerősített gin-bárral és meglepetés „gasztro DJ”-kel készülünk. Újdonság még, hogy lesznek izgalmas gasztro workshopok, és a vidéki SVÉT-asztal keretében pop-up termelői piacot is szervezünk, ahol a vidéki termelők mellett neves gasztro bloggerekkel is találkozhattok majd. A kétnapos eseményre előzetesen regisztrálni kell. A regisztrációddal mindkét napon valamennyi helyszínt látogathatod. Ahhoz, hogy végig tudd kóstolni a teljes kínálatot, idén bizony két napra lesz szükséged!
További információk: www.svet.hu
(X)