Háztáji ízekkel és meglepetéssel készül a Farm To Table
Háztáji ízekkel és meglepetéssel készül a Farm To Table
promo / 2020-07-01 lokál
A minőség és fenntarthatóság jegyében újabb szolgáltatás jelent meg a hazai online piacon. Pécsi és környékbeli termelőket karolt fel a Farm To Table, a térség legújabb digitális boltja.

A kezdeményezés célját talán a szlogenjük tükrözi a legjobban: A termelőtől egyenesen az ebédlőasztalig. Lényegében úgy kell ezt elképzelni, mint egy klasszikus webshopot, ahol a helyi termelők portékáiból tudsz válogatni. Rendelésedet a rendszert üzemeltető srácok, a beérkező vásárlások függvényében mindig aktuálisan, közvetlenül a termelőktől szedik össze és szállítják ki számodra. Ezzel garantálják, hogy valóban friss és zamatos zöldségekhez, gyümölcsökhöz, igazi háztáji finomságokhoz juss hozzá. Válogathatsz vegán termékek közül is, de a húsimádók számára is egyre szélesebb választék áll rendelkezésre. Érdemes tenni egy próbát és beugrani az online piactérre, nem fogsz csalódni! És persze sorban állni sem…

EXKLUZÍV

Ez még nem minden! Most egy kis meglepetéssel és ingyenes kiszállítással készülnek a Made in Pécs olvasóinak, amit a https://prdxn.xyz/mipmeglepi oldalon tudsz megtekinteni és felhasználni!

(X)

súgó
Művészeti 65
 
ételital
Törzshely: Szénás-Máthé Nándor - Nappali
 
zene
mïus, Agavoid