Happy Weightless – Infratrainer & Szolárium 
Happy Weightless – Infratrainer & Szolárium 
promo / 2019-12-05 lokál
Lehetsz kezdő vagy akár rutinos szoláriumba járó, szeretettel  várunk a belváros szívében, az Árkád – Új Forrás Üzletház II.emeletén a Happy Weightless – Infratrainer & Szolárium Stúdióban.

Hosszú nyitva tartási idő, ingyenes parkolás, széles szolárium-kozmetikum kínálat, profi gépek, igényes környezet és kedves, segítőkész munkatársi csapat vár.

Szalonunkban a Happy Skin Guide segítségével személyre szabott napozási élményt kínálunk. Bőrtípusodnak és szoláriumozási szokásaidnak megfelelően mindig egyedileg ajánljuk a megfelelő napozási időt. Négy, különböző erősségi szinttel rendelkező, nagyteljesítményű, 46-58 csöves, klimatizált, aromaterápiás szoláriumgépünk közül a legmegfelelőbbet fogjuk számodra kiválasztani, így a leégés kockázata nélkül, a legrövidebb idő alatt éred el a kívánt színt.

Munkatársaink kedvessége mellett kiemelt figyelmet fordítunk szalonunk tisztaságára és gépeink higiéniájára. És ezt nem csak mondjuk! Ha napozásod alkalmával bármi olyat tapasztalsz, ami az elvárt magas higiénától eltér, jelezd ezt munkatársainknak és vendégünk voltál arra az alkalomra!

Decemberben év végi akciókkal, péntekenként pedig retró napokkal készülünk: a 90-es, 2000-es évek legjobb magyar zenéivel és meglepetésajándékkal várunk ezeken a napokon.

Maximális higiéniát, csokibarna színt, személyre szabott napozási élményt kínálunk!  Barnulj nálunk, várunk szeretettel!

Happy Weightless – Infratrainer & Szolárium

Árkád - Új Forrás Üzletház II. emelet

www.happyszalonok.hu

(X)

zene
Halott Pénz
 
lokál
Portré: Ifj. Csonka Pál
 
lokál
Nézz a lábad alá! fotópályázat – Eredményhirdetés