Élmény, amit egymilliószor is átélnél!
Élmény, amit egymilliószor is átélnél!
promo / 2021-08-02 lokál
Egymilliomodik látogatóját köszöntötte a bikali Élménybirtok! 2021. július 31-én, szombaton váltotta meg belépőjegyét az a szerencsés időutazó, aki egy emléktáblával és egy 2 fő részére szóló wellness hétvégével gazdagodott, melyet az idén 25 éves jubileumát ünneplő Puchner Kastélyszállóban tölthet el!

Magyarország első tematikus élményparkja már több mint 10 éve várja vendégeit! Évről-évre egyre több család választja úticéljául azt a különleges, egész napos programot, melyet Bikalon élhet át. Az egész évben nyitva tartó Baranya megyei attrakció színházi előadásokkal, kézműves mesterségekkel, lovas showműsorral, ingyenes keresőjátékokkal, középkori játszótérrel, íjászkodással, bajvívással, állatsimogatóval, ínycsiklandó finomságokkal és varázslatos épületekkel bűvöl el mindenkit a kisgyermekektől egészen az idős korosztályig. A látogatói létszám július 31-én érte el a várva várt mérföldkövet, az egymilliós számot! Giba Éva és Jókuthy János voltak a szerencsés vendégek, akik megvásárolták az Élménybirtokra szóló egymilliomodik belépőjegyet. Éva és János az emléktábla mellett egy 2 fő részére szóló wellness pihenést kaptak ajándékba, melyet a 25 éves jubileumát ünneplő Puchner Kastélyszállóban tölthetnek el.

Az egymilliomodik látogatót ugyan már megünnepelték, azonban számos más program és nyeremény várja vendégeit egész évben az Élménybirtokon! A nyári időszakban csütörtökönként és szombatonként egész napos időutazással, augusztus 14-ig pedig minden szombat este a Bikali Nyári Fesztivál keretében, az Aladdin című családi musical előadással várják a színház szerelmeseit. Aki további értékes ajándékokra pályázik, az mindenképpen tegye próbára tudását az új, kincskereső mobil applikációval!

Legyél részese Te is a történelemnek, látogass el a bikali Élménybirtokra és éld át a középkor világát! Legyél Te a következő látogató!

www.elmenybirtok.hu

(X)

lokál
A Made in Pécs-díj 2015 jelöltjei – Az év új vendéglátóhelye
 
lokál
#Heti1Helyi – városunk életben maradása rajtad is múlik
 
súgó
Fesztiválok fesztiválja – NKA 25