Elektronikai megoldások A-tól Z-ig Pécsről
Elektronikai megoldások A-tól Z-ig Pécsről
promo / 2019-11-22 lokál
Könnyen meglehet, hogy akár az autódban, akár a környezetedben fellelhető elektronikus vezérlésű tárgyak valamelyikéhez a pécsi Z Elektronika Kft. gyártotta – az sem kizárt, hogy ő tervezte – a vezérlőpanelt vagy más alkatrészt.

Az elsősorban elektronikai sorozatgyártásra specializálódott magyar tulajdonú vállalkozás ugyanis a termékfejlesztéstől a prototípusok elkészítésén át a sorozatgyártásig kínál megoldásokat, és partnerei között a startup-ok mellett multinacionális cégek is megtalálhatók. A Z Elektronika képes gyorsan reagálni a változatos kihívásokra, ezért is bővíti folyamatosan kapacitásait a jelenleg 102 munkavállalót foglalkoztató cég. A jól képzett munkatársak tudásának fejlesztését is szem előtt tartja, hiszen így tudja magas szinten kiszolgálni többek között németországi, svájci, szlovéniai, görögországi partnereit.

A vállalkozás a közelmúltban mintegy 200 millió forintból újabb gyártóközpontot alakított ki Pécsett. A Z Elektronika számára a legfontosabb szempont, hogy olyan környezetet hozzon létre, ami megfelel a fejlett elektronikai fejlesztés, gyártás kívánalmainak, valamint kiváló munkakörnyezetet biztosít az ott munkát vállalóknak. „Jó itt dolgozni!” – általában így vélekednek a Z elektronikások és ezt támasztja alá az is, hogy alig van elvándorlás, inkább új munkatársak jönnek, akár mérnökhallgatók gyakorlatra is, mert mind a szakmai kihívások, mind az európai munkakörnyezet vonzó a leendő munkavállalók számára.

(X)

súgó
DesignPécs
 
ételital
Teszteltük: Falánk Pisztráng
 
lokál
Eximó Jégrém: A változó helyi érték