Csakazértis PMFC!
Csakazértis PMFC!
szerk / 2015-05-20 lokál
E hét pénteken, május 22-én 17:00-kor szimpátia-tüntetés lesz a PMFC stadionban a pécsi labdarúgás megmaradásáért, a város NB I-es focicsapatáért, a PMFC-ért. A demonstráción legendás pécsi labdarúgók is részt vesznek.  

A Magyar Labdarúgó Szövetség licencadó bizottságának elsőfokú döntése értelmében a PMFC nem kapta meg a jogot, hogy jövőre az NB I-ben indulhasson. Amennyiben ez a verdikt érvényben marad (a másodfokú döntés május 26-án várható, a klub fellebbezett az elsőfokú ítélet ellen), akkor a pécsi klub a 2015-2016-os szezonban az NB III-ban léphet pályára, ami a pécsi labdarúgás végét jelentené.

A PMFC szurkolói csoportja, tiltakozva a döntés ellen, szimpátia-tüntetést szervez a klubbal együttműködve. A demonstrációra várják mindazokat, akiknek fontos a PMFC, és fontos a pécsi labdarúgás jövője.

A legendás pécsi labdarúgók közül jelezte részvételét id. Dárdai Pál, dr. Katzirz Béla, Megyeri Károly, Lőrincz Sándor, Köves János, Mauer János, Bencsik Vilmos, Kiss Sándor, Koller Nándor, Toma Árpád, és Rapp Imre is.

Töltsük meg a lelátót, legyünk minél többen, mutassuk meg, hogy sokaknak fontos a pécsi labdarúgás!

Csakazértis PMFC!  

Program:

17:00 – Kapunyitás. Az északi lelátóra, azaz az ülő szektorba várják a szurkolókat. A belépés ingyenes, szurkolói kártya nem kell. A büfé nyitva lesz.

17:30 – Demonstráció a pécsi labdarúgás jövőjéért. Történelmi kisfilm vetítés a PMFC-ről, felszólalások.  

18:00 – A PMFC edzése.

19:30 – PMFC-Harkány SE öregfiúk bajnoki mérkőzés.

lokál
Diákmunka: megbízható, rugalmas munkaerő, akár szakmai pozíciókban is
 
zene
ZAJZAJZAJ podcast #32 // Hegedűs Dóri (DÜSK)
 
lokál
Egyre népszerűbb a távhő Pécsett