Cimpa és a Glasgow Pub
Cimpa és a Glasgow Pub
promo / 2020-09-07 lokál
Egy igazi egyéniség. Aki szokott jó söröket inni Pécsett, nagy eséllyel találkozott már vele. Aki látta már, valószínűleg emlékezni fog rá. Meglehetősen különös karakter. Első látásra akár skótnak is hihetnénk. Cimpa pár hónapig felhagyott a vendéglátózással, de alig bírta már nélküle.

Hallottuk, hogy a Glasgow Pubban várod mostanában a sörkedvelőket.

Valóban! Pár hete itt dolgozom és mondhatom, nagyon megkedveltem ezt a helyet.

Mióta is vagy a vendéglátós szakmában?

Lassan már tíz éve és nagyon jól érzem magam benne. Kifejezetten nekem való, szeretek emberekkel találkozni, köztük lenni.

Hol szerezted eddigi tapasztalataidat?

Legtöbbet a Bazárban voltam, igazán jó volt. Ott lettem magam is sörkedvelő, és rengeteg tudást szereztem a sörfőzéstől a kínálásig.

Hogyan jött képbe a Glasgow?

Egy kedves régi ismerősöm érdeklődött telefonon, nem érdekelne-e Pécsen egy új söröző. Szinte azonnal igent mondtam a lehetőségre. Azért is, mert nagyon kedvelem a finom whiskyket is.

Mit emelnél ki a Glasgow Pubbal kapcsolatban?

Nagyon hangulatos a belső kialakítása, valóban felidézi a skót pubok hangulatát. A csapolt Guinness sörnek már a látványa is elvarázsol, de a Bombardier és a Lindemans meggysör is kiváló. A több mint 30 féle whisky elegendő ahhoz, hogy mindenki megtalálja a hangulatához éppen legközelebb állót. Ha valaki egy jó beszélgetésre vágyik barátaival, akkor itt biztosan megvan rá a lehetősége. Érdekes akció, hogy aki nálunk fogyaszt el egy Tímár26 pizzát, az ajándékba kap egy pohár Guinness-t. Ezen kívül pedig fontos, hogy minden nap délután négytől ötig Happy Hour keretében nagy kedvezménnyel lehet nálunk fogyasztani.

(X)

zene
30Y
 
súgó
Kultúr Faktor – Beszélgetés Felcser Mátéval
 
film
Café Society