A legkékebb közösségi iroda Pécsen
A legkékebb közösségi iroda Pécsen
promo / 2020-02-17 lokál
Szabad munkaállomások belvárosi közösségi irodában.

Ha van mit, de nincs hol, viszont nem akarsz külön irodát bérelni, és szívesen dolgoznál egy remek közösségben, akkor rád vár egy munkaállomás az Erősödő Civil Közösségek co-working irodájában. Remek elhelyezkedés a pécsi belvárosban, a közelben több ebédelőhely található, néhány perc sétával elérhetők a fontosabb intézmények. A közösségi iroda a munkakényelem és a szolgáltatások zavartalansága érdekében limitált férőhelyes. Tízalkalmas és féléves bérlettel vehető igénybe, de egyedi megállapodások kialakítására is van lehetőség.

Az Erősödő Civil Közösségek közösségi irodát egy évvel ezelőtt nyitotta meg az Emberség Erejével Alapítvány a Citrom utcában. Az irodába civil szervezetek képviselőit, szabadúszókat, vállalkozókat és távmunkában dolgozókat egyaránt szívesen várnak rendszeres vagy alkalmi munkavégzésre. A munkatérben 10-12 coworker számára van hely, a nagyterem közösségi rendezvények, képzések, előadások részére is nyitva áll. Az irodában található egy kisebb tárgyaló is, amit a nagyteremtől függetlenül lehet tanácsadások, workshopok, konferencia-tárgyalások tartására bérelni.

Az árakról és egyéb részletekről a emberseg.hu oldalon vagy személyesen a Citrom utca 12. szám alatt található irodában tudtok érdeklődni.

(X)

lokál
Made in Pécs-díj 2019 – Közönségszavazás
 
lokál
Közösség a Pedagógusokért
 
súgó
VI. Pécsi Csokoládé Karnevál