1000 könyv
1000 könyv
/ 2017-12-06 lokál
1000 könyvet rejtettünk el az országban! Találd meg az ajándékod te is, és légy része a Libri karácsonyi történetének!

Vajon milyen lehet találni egy könyvet? Amit nem véletlenül hagyott el valaki, hanem azért, hogy te megtaláld? A Libri könyveket szeretne ajándékba adni. Sokat. Egészen pontosan ezret. Budapesttől Pécsen át Debrecenig, 40 helyen az országban.

Bemész egy kávézóba. Leülsz egy asztalhoz. A szék valahogy nem kényelmes. A karfánál. Benyúlsz és találsz egy pirosba csomagolt könyvet. Az van ráírva, hogy a tiéd. Az első karácsonyi ajándékod idén, és onnan jött, ahonnan nem is számítottál rá. Meglepett, ahogy kaptad, és az is, amit kaptál. Egy szerelmes regény, vagy inkább egy vallomás, ami hozzád szól. Vagy egy krimi, ami meghökkent, ami tele van váratlan fordulatokkal, vagy felnyitja a szemed. Amiben kibontakozik egy megoldatlan rejtély, ami tele van véletlen találkozásokkal. Idén karácsonykor bármi megtörténhet.

A varázslat nem álom, hanem a valóság. Hagyd magad elvarázsolni és merülj el a történetekben! Boldizsár Ildikó kamaszkönnyeket felszárító meséiben, vagy Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című klasszikus krimijében. Legyen merszed félni Al Ghaoui Hesnával és frissen megjelent sikerkönyvével, a Félj bátrannal! Merülj el Radnóti Miklós másfél évtizednyi levelezésében, és ne szégyelld szétröhögni magad Bödőcs Tibor zseniális íróparódiáin.

És ha kiolvastad és sírtál, rettegtél, féltél, nevettél, akkor mutasd meg másoknak is, hogy könyvet kapni, pláne meglepetésként, milyen jó. Tölts fel egy képet a könyvajándékodról a Libri Facebook vagy Instagram oldalára, jelöld meg a fotót #azenajandékom hashtaggel, és még több történet részese lehetsz, hiszen ajándékod mellé megnyerheted a 3 db 100.000 Ft-os könyvcsomag egyikét is. 

Ha szeretnéd megtalálni a Libri karácsonyi könyvajándékait, itt találsz segítséget a kereséshez: libri.hu/karacsony

(X)

 

lokál
Portré: Hornicz Bernadett
 
zene
A Made in Pécs Fesztivál-sztori
 
súgó
José Cura