Senki többet
Senki többet
Major Zoltán / 2019-07-18 film
A Senki többet egy különleges világba vezeti be a nézőt. Egy olyan szcénába, amely az átlagember számára megközelíthetetlen és felfoghatatlan.

Az amerikai művészeti aukciók, vásárok elképesztő díszletei közt sétálhatunk Nathaniel Kahn dokumentumfilmjében, amelyet tavaly a Sundance Filmfesztiválon rendezői nagydíjra jelöltek. Kahn arra keresi a választ, hogyan kapcsolódik egymáshoz a művészet és az üzlet. Ehhez igen eltérő felfogású, izgalmas személyiségeket keres fel és beszélget el velük. Megismerkedhetünk többek közt egy tőzsdeügynökből lett művésszel, Jeff Koons-szal, egy valaha ismert, 80 éves absztrakt festővel, Larry Poons-szal, valamint műgyűjtőkkel, akiknek a 20-30 millió dolláros üzlet átlagos vételár, illetve az aukciókat vezető hölggyel, aki minden tételt már a kikiáltás előtt beáraz magának. Elgondolkodtató film arról, hogy mi az érték a világunkban, és hogy ezeknek mi a sorsa ebben a társadalomban.

Amerikai dokumentumfilm, 98 perc, 2018, (12) Rendező: Nathaniel Kahn. Főszereplők: Jeff Koons, Larry Poons, Paul Schimmel, Jerry Saltz. Apolló mozi: július 18-tól.  

súgó
Tánctalálkozó kilencedszer
 
súgó
Jön az első pécsi Jóga Piknik!
 
zene
Reks