Nézzetek be a Vylyan Depóba!
Nézzetek be a Vylyan Depóba!
promo / 2021-11-03 ételital
Villány lüktető főutcáján megnyitotta kapuit a Vylyan Pincészet új borbárja, a Vylyan Depó!

Villányban mindig zajlik az élet, a városka változatos programkínálata rengeteg látogatót vonz. Legyen szó vörösbor fesztiválról vagy csak egy sima hétvégéről, a főutca rendre megtelik borozgató emberekkel.

Ez év szeptemberétől a Vylyan Pincészet is bekapcsolódott a villányi pincesor vérkeringésébe és megnyitotta vadonatúj borbárját, a Vylyan Depót. Az enteriőr egyszerű és szerethető, a tágas terekben a fa- és a fémbútorok dominálnak, de adtak a kényelemre is: kialakítottak egy otthonos sarkot perzsaszőnyeggel, kényelmes fotelekkel, amelyekben pár pohár bor után igazán jól esik megpihenni. Egy mini vinotéka is került a Depóba, amit dzsungelt idéző növények vesznek körül. Itt a Vylyan borokon, és sokak kedvencén, a Verjus-n kívül megtalálják az érdeklődők a Vylyan x CrackerJack blendet is, amit a pincészet közösen álmodott meg a közkedvelt pécsi kávépörkölővel.

A Depót a Vylyan fiatal csapata álmodta meg és hívta életre. A nyitás óta eltelt pár hét őket igazolja, a helyet belakták a borrajongók, akik a borok mellé jóízűen csipegetnek a helyi termelők által készített sajtokból, sonkákból, kovászos kenyérből. Később, táblás ajánlatként meleg ételek is megjelennek majd a kínálatban és különleges alkalmakkor a pult mögött található hatalmas kemencét is beizzítják.

Ettől függetlenül a Vylyan Teraszról se feledkezzünk el, a kisharsányi lankákon található csodálatos birtokon megmarad a lehetőség a borkóstolásra. A pincészet továbbra is szívesen látja az előre bejelentkezett csoportokat, ahol a kóstolót a borászok vagy maga a tulajdonos tartja számukra.

A Vylyan Depó a villányi pincesor üde színfoltja, ahol a következő hónapokban már rendezvények is várják a közönséget. Lesz Márton-napi és karácsonyi borvacsora, de exkluzív borkóstolókra, tematikus estekre is számíthatnak a borrajongók. Villány vadonatúj borbárja jottányit sem enged az eddig megszokott Vylyan-minőségből, de mindezt fiatalos lendülettel tárja a látogatók elé. Nézzetek be hozzánk ti is!

(X)

 

zene
Nunki Bay Starship
 
lokál
Elgondolkodtató adatok
 
zene
Grizzly Vibrations