ZAJZAJZAJ podcast #13 // Szabó Szebasztián (Miracle Sound)
ZAJZAJZAJ podcast #13 // Szabó Szebasztián (Miracle Sound)
szerk / 2022-05-12 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast tizenharmadik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik. Házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm".

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"A Miracle Sound stúdió felét láttam vendégül a ZAJZAJZAJ stúdióban. Szebivel sokkal ritkábban találkozom, mint szeretnék, de minden pillanatért hálás vagyok, amit vele tölthetek. A társaságában mindig süt a nap, a zene iránti elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen, maximalista stúdiómunkás. A zene zentai gyerekkort idéző plasztikus képeitől, a délszláv háború sorsfordító szerepétől Szegedig, a népzenétől a metálig ugrunk fejest egymásba. Újra bebizonyosodik, hogy a zenét a barátainktól kapjuk és nekik is adjuk tovább, és hogy ami egyszer belénk íródott egy dallal, az egy kimerevített, újra élhető pillanat".

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

Playlist az epizódban elhangzó dalokkal ITT.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

lokál
Ez is pécsi táska: a luxus igényeket kielégítő és az RF blokkolós
 
lokál
Az Aktív Misina ötletgazdái
 
súgó
Harang csendül, ének zendül